$139 ανά διανυκτέρευση
$139 ανά διανυκτέρευση
River Park Hotel and Suites, Miami, Florida

River Park Hotel and Suites

Miami, Florida - 100 Southeast 4th Street

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Ξενοδοχείο

River Park Hotel & Suites βρίσκεται στην πόλη του Μαϊάμι, το οποίο είναι ένα σταυροδρόμι, ένας μαγνήτης για βόρειοι αναζητούν τον ήλιο και νότια αναζητούν την πιο ηλιόλουστη πλευρά της ζωής. Μερικές φορές το μίγμα είναι μαγεία? Μερικές φορές είναι το πετρέλαιο και το νερό. Παρά τον κίνδυνο, οι ταξιδιώτες εξακολουθούν να επισκεφθείτε από μακρινά σημεία για την απόλυτη εμπειρία του - το χρώμα, τον ενθουσιασμό και τη χλιδή του πρώτου κόσμου ξεχωρίζει με την τροπική ατμόσφαιρα του τρίτου, Παρά το γεγονός ότι οι επισκέπτες θα βρουν την τυπική λευκή άμμο και μπλε surf, είναι η μοναδική γειτονιές και κοινότητες στη Μαγική Πόλη που σας αφήνουν να μιλάμε για το ταξίδι σας για τα επόμενα χρόνια, τότε το σχεδιασμό ενός δέσμευση επιστροφή μόνο για να το ζήσουμε όλοι πάλι.

  • River Park Hotel and Suites, Miami, Florida, Florida ξενοδοχεία και ξενώνες
  • River Park Hotel and Suites, Miami, Florida, Ξενοδοχεία για διακοπές το καλοκαίρι σε Miami
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Ξενοδοχείο
  • Ξενοδοχείο δωμάτια / μονάδες: 149
Ξενοδοχείο καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: $139

Δίκλινο Standard
  • Έλεγχος μετά: 3:00pm
  • Ελέγξτε ξανά: 11:00am

Ξενοδοχείο ανεσεις

Το River Park Hotel and Suites διαθέτει το εστιατόριο, Mirado, που ειδικεύεται στην ευρωπαϊκή κουζίνα. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα ωραία εστιατόρια περιοχή του Μαϊάμι κοντά σε αυτό το ξενοδοχείο.

Fitness Εξοπλισμός ασύρματου Internet (δωρεάν) Εφημερίδες / περιοδικά Πισίνα (εξωτερική)

Παροχές δωματίων

Η 16-ιστορία River Park Hotel and Suites διαθέτει 149 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες. Κάθε προσφέρει dial-up πρόσβαση στο Internet (επιπλέον χρέωση), καφετιέρες, video games (επιπλέον χρέωση), και μαρμάρινα μπάνια είναι εξοπλισμένα με Neutrogena μπάνιου.

A / C κλίμα ελέγχου Καφές / τσάι Μαλλιών πρόσβασης στο Internet Ιδιωτικό λουτρό Τηλέφωνο Τηλεόραση Καλλωπισμού δωρεάν παιχνίδια Video


Γειτονιά

Το River Park Hotel & Suites βρίσκεται δύο τετράγωνα από το Flagler εμπορική περιοχή, δίπλα από το Hyatt Regency και δίπλα στο Συνεδριακό Κέντρο του Μαϊάμι / Ο James L. Knight Center. Κοντινή απόσταση από τα εστιατόρια και τα καταστήματα στο Bayside Marketplace και η American Airlines Arena. Το ξενοδοχείο είναι επίσης λιγότερο από πέντε λεπτά από το λιμάνι του Μαϊάμι και την επιχειρηματική περιοχή της Brickell. Το River Park Hotel & Suites βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα στο κέντρο του Μαϊάμι Λαϊκού Mover.


Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

$139 ανά διανυκτέρευση

Φόροι: 13.00%
Οι τιμές που εμφανίζονται εδώ είναι χωρίς Φ.Π.Α. Φόρος θα προστεθεί στην τελική πληρωμή σας.

Μια επιπλέον κατάθεση μπορεί να ζητηθεί πριν από την άφιξη. Αν ναι, θα επικοινωνήσετε απευθείας μαζί σας αφού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

Πιστωτικές κάρτες αποδεκτές σε τοποθεσία: VisaMasterCard

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι πληρωμές κράτησης δεν επιστρέφονται.

Πληρωμής Πολιτική: Η πληρωμή θα χρεωθεί από την πιστωτική κάρτα σας 72 ώρες πριν για το check in
Η πολιτική ακύρωσης: Όλες οι επιβεβαιωμένες κρατήσεις θα πρέπει να ακυρώσετε εντός 72 ωρών πριν από την ημέρα της άφιξης. Διαφορετικά χρέωση για εκπρόθεσμη ακύρωση θα ισχύει. Αργά χρέωση Ακυρώσεις είναι η πρώτη νύχτα καταλύματα + 13% ΦΠΑ δωμάτιο.

Τοποθεσία - Ξενοδοχείο

100 Southeast 4th Street
Miami
Miami-Dade County
Florida  US  33131

Γεωγραφικό πλάτος: 25.77117, Γεωγραφικό μήκος: -80.19178

Πώς να πάτε εκεί

River Park Hotel & Suites βρίσκεται δύο τετράγωνα από το Flagler εμπορική περιοχή, δίπλα στο Συνεδριακό Κέντρο του Μαϊάμι και του James L. Knight Center, και δύο χιλιόμετρα από τα εστιατόρια και τα καταστήματα στο Bayside Marketplace και η American Airlines Arena. Το ξενοδοχείο απέχει επίσης λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από το λιμάνι του Μαϊάμι. Οι επισκέπτες του The River Park βρίσκονται σε μικρή απόσταση από νυχτερινά κέντρα, μπουτίκ του Μαϊάμι, καφέ, και όμορφη South Beach (επτά μίλια).