$139 po noći
$139 po noći
River Park Hotel and Suites, Miami, Florida

River Park Hotel and Suites

Miami, Florida - 100 Southeast 4th Street

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hotel

River Park Hotel & Suites se nalazi u gradu Miami, koji je raskrižja, magnet za sjevernjaci koji traže sunce i južnjaci traže sunčanoj strani života. Ponekad mix je magija, a ponekad to je ulje i voda. Unatoč riziku, putnici i dalje posjet iz dalek bodova za obična iskustva od toga - boje, uzbuđenja i bogatstvo prvi svjetski ohrabren od tropskih ambijent treći, iako posjetitelji će naći standardni bijeli pijesak i plava surfati, to je jedinstvena susjedstvu i zajednice u Magic City koji vas ostaviti govori o svojim putovanje za godine koje dolaze, a zatim planira povratak angažman samo da ga opet doživjeti sve.

  • River Park Hotel and Suites, Miami, Florida, Florida hoteli i hosteli
  • River Park Hotel and Suites, Miami, Florida, Provjerite hotelske informacije o barovima, restoranima, kuhinji i zabavi u Miami
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hotel
  • Hotel sobe / jedinice: 149
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: $139

Dvostruko mjerilo
  • Prijavite se nakon: 3:00pm
  • Pogledajte prije: 11:00am

Hotel sadržaji

River Park Hotel and Suites značajke on-site restaurant, Mirado, koja se specijalizirala za kontinentalne kuhinje. Tu su i mnoge druge fine restorani Miami područje u blizini hotela.

Fitness oprema internet (besplatno) Novine / časopisi bazen (vanjski)

Sadržaji u sobama

16-priča River Park Hotel and Suites ima 149 prostranih soba i apartmana. Svaki nudi dial-up pristup internetu (uz naplatu), kava makeri, video igre (uz naplatu), i mramora kupaonice opremljene Neutrogena kupaonske.

A / C klima kontrole Kava / čaj maker Fen pristup internetu Privatna kupaonica Telefon TV higijenski besplatan Video igre


Susjedstvo

River Park Hotel and Suites se nalazi dva bloka od Flagler shopping district, uz Hyatt Regency i susjedstvu Miami Convention Center / James L. Knight Centru. Pješačka udaljenost od restorana i trgovina u Bayside Marketplace i American Airlines Areni. Hotel je također manje od pet minuta od Port of Miami i Business District of Brickell. River Park Hotel and Suites povoljno je smješten pokraj centra Miami People Mover.


Politika
Detalji o cijeni

$139 po noći

Porezi: 13.00%
Ovdje prikazane cijene su bez poreza. Porez će biti dodan na vašu posljednju uplatu.

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCard

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Plaćanje politika: Plaćanje će biti terećen s Vaše kreditne kartice 72 sata prije check in
Otkazivanje politika: Sve rezervacije moraju biti potvrđena otkazati u roku od 72 sata prije dana dolaska. Inače naknada kasni otkaza će se primijeniti. Kasni cancelations pristojba je prve noći smještaj + 13% poreza sobi.

Mjesto - Hotel

100 Southeast 4th Street
Miami
Miami-Dade County
Florida  US  33131

Širina: 25.77117, Dužina: -80.19178

Kako doći tamo

River Park Hotel and Suites se nalazi dva bloka od Flagler shopping district, u susjedstvu Miami kongresni centar i James L. Knight centar, i dvije milje od restorana i trgovina u Bayside Marketplace i American Airlines Areni. Hotel je također manje od dvije milje od luke u Miamiju. Gosti River Park, samo su kratke vožnje od Miami noćnim klubovima, butici, kafići, lijepa i South Beach (sedam milja).